Ускршња хуманитарна акција – Еко тим и слободна наставна активност Предузетништво

27/04/2022

Ускршња хуманитарна акција Еко тима и слободне активности Предузетништво – израда и продаја ускршњих предмета израђених од рециклираних материјала, као део помоћи за лечење ученика 3.разреда наше школе одржана је у периоду од 11.04. до 20.04. 2022.

Учествовали су ученици 5.разреда, ученици чланови Еко тима 6., 7. и 8.разреда, ученици који похађају нставну активност Предузетништво наставници чланови Еко тима Љубинка Зарков, Лидија Вуловић, наставник ликовне културе Наташа Андрејић, наставник математике и информатике Александар Јовановић, наставник математике Даница Ђорђевић, наставник енглеског Стевица Максимовић, психолог школе Ивана Марјановић, наставник предузетништва Ивана Томас, Ученичка задруга.

Идеје за предмете нађене су на друштвеним мрежама Pinterest, Instagram, Youtube, искоришћени су рециклирани материјали – флашице, чаше и други (коришћене и које имају код куће), папирна амбалажа, старе новине, боје, лепак, вуна.

Ученичка задруга донирала је материјал за штампање ускршњих јаја на 3Д штампачу.

Сваки ученик донео је бар по један предмет који је сам направио, показао наставницима. Продајнс изложба одржана је 20.04.2022. у холу школе.

Сакупљено је мало мање од 15000 динара за сат времена продаје. Новац је предат на благајну школе, а школа је уплатила на жиро-рачун родитеља дечака за кога је новац прикупљан

Skip to content